Nieuws van Busleyden Atheneum

  • 21 april 2017
Campus Stassart

Co-teaching en studiekeuzebegeleiding

Busleyden Atheneum campus Stassart start vanaf 1 september met co-teaching en actieve studiekeuzebegeleiding in de 1B-klassen.  
veiling_alzheimer.jpg
  • 20 april 2017

Campus Botaniek schildert tegen Alzheimer

Op vrijdag 21 april vindt de jaarlijkse oud-leerlingenavond van Busleyden Atheneum – Campus Botaniek plaats. Het evenement staat dit jaar in het teken van de strijd tegen Alzheimer. De leerlingen van de opleiding Organisatie-
applaudisseren_voor_fietsers
  • 22 maart 2017

Leerlingen campus Caputsteen aplaudiseren voor fietsers

De leerlingenraad van het Busleyden Atheneum, campus Caputsteen organiseerde een enthousiaste fietsstop aan de fiets-o-strade en trakteerden de fietsers op een daverend applaus, muziek en een hapje ter gelegenheid van de applaus-dag voor fietsers.
BAplus2pers
  • 14 februari 2017

Busleyden Atheneum breidt uit.

Busleyden Atheneum breidt uit! Vanaf 1 september 2017 verbreden we ons opleidingsaanbod met deeltijds onderwijs en buitengewoon secundair onderwijs. Een zevende en achtste campus komen erbij: het centrum voor deeltijds onderwijs Spoor 5 en de school voor buitengewoon secundair onderwijs De Beemden zullen onder de vlag van Busleyden Atheneum gaan varen. Ze worden BA Campus Nekkerspoel en BA Campus De Beemden.
Campus Stassart
  • 27 maart 2017

Info- en inschrijfdag met workshops op Campus Stassart

Kom op zaterdag 22 april 2017 naar de info- en inschrijfdag van Busleyden Atheneum Campus Stassart en neem er deel aan één van de volgende workshops:
onderwijsbeurs mechelen
  • 12 februari 2017

Welkom op de onderwijsbeurs

Zit je in het vijfde of het zesde leerjaar? Ben je op zoek naar een secundaire school?  Kom dan met ons kennis maken op de Onderwijsbeurs. Je vind er ons samen met andere secundaire scholen uit de regio. Ook de CLB's en de Opvoedingswinkel zijn er aanwezig.
gierzwaluwnestkast_2
  • 22 maart 2017

Leerlingen campus Caputsteen plaatsen nestkastjes

Busleyden Atheneum campus Caputsteen plaatst woensdag 22 maart 5 gierzwaluwnestkasten met 3 broedmogelijkheden per kast onder de dakgoten van het schoolgebouw. Gierzwaluwen hebben het erg moeilijk om geschikte nestplaatsen te vinden.  
pinguin
  • 16 februari 2017

Dikketruiendag @ Campus Zandpoort

Busleyden Atheneum campus Zandpoort combineert 'Dikketruiendag' met positieve energie en verbondenheid. De leerlingen pakken iedereen in, letterlijk en figuurlijk. Bekijk HIER de reportage van RTV/Vandaag.
DZV.png
  • 6 februari 2017

Dagen Zonder Vlees ➜ We hebben een BA-groep

Tussen 1 maart en 15 april gaan we met DAGENZONDERVLEES.BE samen voor een zo groot mogelijke ecologische besparing! Doe jij ook mee? Dat kan al vanaf één vegetarische dag per week. Elke dag telt.