Nieuws van Campus Botaniek

#strapdag – Allemaal een springuur

20/09/2019

Vandaag hadden niet alleen leerkrachten een springuur. Leerlingen ook. Dat komt onder andere door het springkasteel dat voor de school stond.

Omdat het strapdag was, stonden vandaag voetgangers en fietsers centraal. De straat voor de school was autovrij en tijdens de middag hielden we...

Samen door één deur – cursus voor ouders

19/09/2019

Ouderlijk gezag wordt nu anders ingevuld dan vroeger. In deze reeks sta je stil bij hoe we als ouder op een meer verbindende manier met onze tieners kunnen omgaan, gebaseerd op de principes van Nieuwe Autoriteit.

Alle info over de cursus vind je bij Uit .

Morgen met de fiets = gratis ijsje!

19/09/2019

Vrijdag 20 september (morgen dus) is strapdag . Wie met de fiets naar school komt, krijgt een gratis ijsje van onze leerlingenraad!

Breng je wielen mee!

14/09/2019

Breng volgende vrijdag, 20 september, je wielen-zonder-motor mee. Die dag palmen stappers, trappers en rollers de Augustijnenstraat in. En tijdens de middag organiseren we leuke activiteiten op straat.

Uitgebreide openingsuren OLC

14/09/2019

Vanaf maandag kunnen leerlingen niet alleen tussen de middag maar ook na de les tot 17u in ons open leercentrum (OLC) werken. Er staan ook voldoende computers tot hun beschikking (maar dan alleen voor schoolwerk).