Nieuws van Busleyden Atheneum

 • 23 september 2019
reebok_caputsteen

Ree gered op domein van campus Caputsteen

REEBOKJE OP CAMPUS CAPUTSTEEN GERED.  
Pitzemburg_afval_Dijle_suppen
 • 18 juni 2019

Al suppend afval opruimen op de Dijle

Busleyden Atheneum is een duurzame school. Dit vraagt om een dagelijkse inzet van alle leerlingen. Campus Pitzemburg beloont hen hiervoor met een dagje suppen (staand peddelen op een surfplank) op de Dijle. En nu gaan we ook nog een stapje verder.
grote_sportzaal_Pitzemburg_renovatie
 • 27 mei 2019

Campus Pitzemburg renoveert sportzaal

BUSLEYDEN ATHENEUM CAMPUS PITZEMBURG STELT SCHOOLINFRASTRUCTUUR OPEN VOOR SPORTCLUBS  
actief burgerschap woordenwolk
 • 3 april 2019

Dag van de actieve burger

Vandaag is het de Dag van de Actieve Burger. Meer dan 12.000 GO! leerlingen zetten actief burgerschap in de kijker en leveren zo een positieve bijdrage aan de samenleving.  
HeartSaver
 • 15 juni 2019

Campus Stassart kandidaat om AED te krijgen

Campus Stassart stelt zich kandidaat om een Automatische Externe Defibrillator (AED) te ontvangen.  De AED werd aangevraagd bij Heartsaver vzw, die via fundraising de nodige middelen zal voorzien.
theater_podium_Caputsteen
 • 7 mei 2019

PODIUMkunst @ Caputsteen

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het Busleyden Atheneum campus Caputsteen een podiumvoorstelling voor en door leerlingen. Dit jaar brachten ze op donderdag 2 en vrijdag 3 mei ‘What the F*!’, een bewerkte versie van het theaterstuk ‘De wereld is ondertiteld’ van Gijsje Kooter.  
Socrowd Stassart
 • 2 april 2019

Help jij ons energie te besparen? Zeker doen!

BA Stassart voert een campagne om minstens 2500 euro in te zamelen via crowdfunding voor de start van energiebesparende maatregelen zoals nieuwe energiezuinige verlichting en dubbele beglazing.
bio-ethanol
 • 4 juni 2019

Test met elektrische kart sluit STEM-project 'bio-ethanol' af

GO! Technisch Atheneum Keerbergen en GO! Busleyden Atheneum campus Pitzemburg sluiten STEM-project over bio-ethanol brandstof donderdag 6 juni af met een demosessie op Thomas More Hogeschool en karting-event met elektrische testkart.  
inzamelen_gsm_laptop
 • 3 april 2019

Wij zamelen oude gsm's en laptops in

Leerlingen van Busleyden Atheneum campus Zandpoort zijn ondernemers in de dop. Voor elke 50 gsm’s en 5 tablets die ze inzamelen en inleveren bij The Good Planet, krijgen ze in ruil een nieuwe computer. De actie loopt van 29 april tot en met 12 mei.   
Foto: David Legreve - Busleyden Atheneum campus Stassart doet mee aan de Week van de Vrijwilliger door de vrijwilligers van VZW De Keeting in de watten te leggen.
 • 26 februari 2019

Vrijwilligers worden verwend door Campus Stassart

De leerlingen uit de studierichtingen Restaurant-Keuken en Haarzorg van Busleyden Atheneum Campus Stassart leggen 26 vrijwilligers van VZW De Keeting in de watten. Ze doen dit in het kader van de Week van de Vrijwilliger.