Alles over Campus Nekkerspoel

profiel_nekkerspoel.jpg

Op Campus Nekkerspoel draait alles rond WERKEN & LEREN.

Campus Nekkerspoel is een Centrum voor Deeltijds Onderwijs (CDO). Onze  leerlingen volgen 2 dagen per week les.  De rest van de week werken ze of bereiden we hen voor op gaan werken.

Hier  begeleiden we onze leerlingen intensief om aangename en competente werknemers te worden. Ze volgen een opleiding op hun maat.

dbso_opleidingopmaat
welkomcampusB&N
centrumreglement
minichefke

Chefs Robert Carlier, Johan Bogaerts, Koen Vernieuwe en hun team enthousiaste studenten heten je van harte welkom in 't Minichefke, ons didactisch restaurant.

Op alle weekdagen behalve woensdag kan je bij ons na reservatie terecht voor een heerlijke lunch à la carte, een dagsuggestie of een menu.

We verzorgen ook je recepties. Verschillende formules zijn bespreekbaar.

We garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en werken steeds met verse seizoensproducten. 

pogo word cloud

Busleyden Atheneum maakt deel uit van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. We delen de grondbeginselen, de waarden en de algemene doelstellingen van het GO! Tot in onze diepste kern.

Op elke campus van het Busleyden Atheneum werken sterke leerlingenbegeleiders. Die waken over het algemeen welzijn van onze leerlingen. In samenwerking met het CLB.

Iedereen baas? Dat gaat wat ver. Maar Busleyden Atheneum heeft wel een cultuur waarin overleg heel belangrijk is. Naast de verplichte schoolraden hebben we ook leerlingenraden, ouderraden, lerarenraden en heel wat gespecialiseerde werkgroepen.

vier

Busleyden Atheneum vertrekt vanuit de vier kernopdrachten van onderwijs om haar algemeen geldende principes en waarden, die elk van de campussen onderschrijft, voorop te stellen. Die vier kernopdrachten zijn: talentenportfolio, leervermogen, kwalificatie, betrokkenheid.