Nieuws van Campus Botaniek

Hier is jouw beeldarchief van 2018-2019

15/07/2019

Ons fotomateriaal is ondertussen aangevuld. Want de achterstand ophalen tijdens de vakantie, dat is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden. Hier is jouw beeldarchief van het afgelopen schooljaar .

Dit was de proclamatie van de 7e jaars en HBO5

29/06/2019

Ze zijn met teveel, onze afgestudeerden. Daarom splitsen we onze proclamaties. De dag na de proclamatie van de 6e jaars en Se-n-Se , volgt de proclamatie van onze afgestudeerden uit de 7e jaren BSO en uit HBO5 Verpleegkunde.

Bekijk hoe het was in onze fotogalerij (uncut) . Met dank aan...

Dit zijn onze speciale prijzen voor leerlingen

29/06/2019

De SODA-attesten hebben we al uitgereikt . Maar op het einde van het schooljaar geven we aan sommige leerlingen speciale prijzen voor hun uitmuntende inzet, voor de geweldige indruk die ze maakten en voor wat ze voor de andere leerlingen en voor hun leraren hebben betekent. Zij zijn onze STERKe...

Dit was de proclamatie van de 6e jaars en Se-n-Se

27/06/2019

Elk jaar opnieuw feliciteren we onze afgestudeerden feestelijk tijdens de proclamatie. Gisteren deden we dat alvast feestelijk voor onze (ex!) 6e jaars en Se-n-Se leerlingen/studenten.

Bekijk hoe het was in onze fotogalerij (uncut) .

Donderdag verloren we een collega, leerkracht en vriendin …

24/06/2019

Donderdag verloren we collega, leerkracht en vriendin Anne Van der Wildt. Ze gaf 15 jaar lang het vak wiskunde bij Campus Botaniek. We gaan haar missen.
Anne was een sterke vrouw. Een fijne moeder voor haar kinderen. Een fijne vriendin. En zeker een sublieme leerkracht.