Nieuws van Campus Botaniek

Uitwisselingsvakantie & cursus animator

21/05/2019

Bij Hujo hebben ze deze zomer en najaar twee topactiviteiten op het programma.

Switch | 16/07 – 27/07

Switch is een uitwisselingsvakantie voor 16- tot 20-jarigen. Er worden grenzen verlegd om vrijzinnig humanistische ‘soulmates’ te ontmoeten. Dit jaar trekken de jongeren naar...

Jeugdbewegingen zoeken leiders

20/05/2019

Vier Mechelse jeugdbewegingen zoeken leiders die dit schooljaar of volgend schooljaar mee activiteiten kunnen voorbereiden en begeleiden. Ideaal voor onze leerlingen en studenten! Want als je eraan begint dan rekenen de kinderen en je medeleid(st)ers erop dat je er staat. En dat kunnen die van...

1A ♡ 5&6CH (en omgekeerd)

20/05/2019

In het 1e jaar zijn we begonnen met een talentenportfolio . Daarmee verkennen de leerlingen hun talenten en interesses om dan een bewuste studiekeuze te kunnen maken. Af een toe gaan ze ook bij andere klassen dingen uitproberen. Zo ging 1A onlangs bij 5 & 6 Chemie op bezoek.

Welkom (groot)ouders #kookworkshop

07/05/2019

Ouderbetrokkenheid vinden we bij ons op school enorm belangrijk. Daarom vroegen we de (groot)ouders van de leerlingen van 2 ST om mee een les gezinstechnieken te komen volgen. Voor hen staken we samen met hun (klein)kind een kooworkshop van een halve dag in elkaar.

De kracht van je stem

26/04/2019

Binnen precies 1 maand zijn er federale, regionale en Europese verkiezingen. Dit filmpje (van de Vlaamse overheid) schetst het beeld van verkiezing tot de werking van het parlement en het samenspel met de regering.